samenwerking met cyberwash wasserette in utrecht

wasserette voor internet

 

Voor het inzamelen van hulpgoederen werken wij samen met Cyberwash. Deze wasserette is namelijk 7 dagen per week open van 06.00-22.00 uur!

Ook stelt deze wasserette kosteloos 2 keer per jaar een kraam ter beschikking op de grootste braderie van Nederland! Daar verkopen wij tweedehands spulletjes of ander ter beschikking gestelde leuke dingetjes! De braderieën zijn altijd op Hemelvaartsdag en op de eerste zaterdag van september! Aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Een braderie met maar liefst 500 kramen!

Mochten de ingeleverde hulpgoederen vies zijn dan stelt Cyberwash wasapparatuur beschikbaar. De vrijwilligers van Amor para Perros wassen dit dan schoon. Dit gaat dan om operatiedekentjes, dekens, lakens, theedoeken, schorten, dweilen, schoonmaakdoekjes, hondendekjes, overalls enzovoort. Let u wel op dat het bruikbare spullen moeten zijn wat u inlevert, wasgoed waar schimmel in staat of wat echt kapot is worden geweigerd, dit is niet meer te reinigen cq te herstellen.

Door het self-service concept van deze moderne laundry kunnen de openingstijden zo ruim zijn! Naast het zelf wassen kunnen mensen ook de was afgeven, dat kan op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur aan de locatie Amsterdamsestraatweg 237 in Utrecht.

Hoe werkt het afgeven van hulpgoederen?

Binnen de servicetijden werkdagen van 09.00 – 13.00 uur alleen aan de Amsterdamsestraatweg 237 in Utrecht: 

bg_wasvrouwU geeft de hulpgoederen af bij de balie (achterin de wasserette). U kunt het beste daarbij een briefje afgeven waar uw contactgegevens op staan. Wij zullen u daarna benaderen om u op de hoogte te houden wanneer de spullen vervoerd gaan worden.

Buiten de servicetijden:

U zet de spullen neer in een hoek van de wasserette of zet het onder de vouwtafel. Voeg een briefje bij met uw contactgegevens. Wij zullen u daarna op de hoogte houden wanneer de spullen vervoerd worden. Let op! Op de Rijnlaan is nooit een medewerker aanwezig deze wasserette kent dus geen servicetijden! Vind u het geen prettig idee dat uw spullen daar zo onbeheerd staan, bel dan even naar 06-47689413 en vertel dat er spullen zijn gebracht. Wij zetten het dan zsm achter slot en grendel!

Inleverlocaties:

Amsterdamsestraatweg 237 of Rijnlaan 44 Utrecht

Informatie over de wasserette: zie www.cyberwash.nl

 

utrechtsnieuwsblad_gr

 

Impressie braderieën

DSC_0141