Maak kennis met Zafi

Maak kennis met Zafi

Zafi

  • Soort: mix middelmaat, ± 45 á 50cm hoog
  • Geslacht: Teefje, wordt nog gesteriliseerd
  • Geboortedatum: ± 2017/2018

Lieve Zafi heeft het vooralsnog niet getroffen in haar leventje.
Ze werd in 2019 in beslag genomen bij de gipsy’s vandaan en was het vertrouwen in de mensheid compleet verloren. De honden hebben doorgaans geen prettig leven bij de gipsy’s.
Na ongeveer een jaar in de shelter kreeg ze haar vertrouwen in de mensheid weer terug en werd Zafi in Roemenië geadopteerd. Helaas bleef Zafi achter de kippen aangaan en daarom werd ze na ± een jaar weer teruggebracht naar de shelter. Sinds maart 2021 zit Zafi dus weer in dat nare krappe hok te wachten op betere tijden.
En dat terwijl deze lieverd zoveel liefde te geven heeft en zo enorm een liefdevol thuis verdient!
Zafi vraagt niet veel, gewoon wat lieve woorden, een knuffel op zijn, een warm zacht mandje, lekker wandelen… Niets bijzonders. Gewoon een fijn hondenleventje.
Ze is lief tegen alle mensen en alle honden en hoopt enorm op een mooie toekomst!
Wie wil haar lekker gaan verwennen?

Geslacht

Teef

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

50

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

 

Verblijfplaats/Shelter:

asiel in Roemenië (in een zogenaamd dodingscentrum)

Media: