Maak kennis met Vinny

Maak kennis met Vinny

Vinny

  • Geboortejaar: ± 2022
  • Soort: medium 40 cm hoog
  • Geslacht: reutje gecastreerd

Dit knappe ventje is Vinny. Hij is gedumpt door zijn “baasje” maar gelukkig wel op de route van onze vrijwilligster die zich over hem heeft ontfermd.
Op zijn nek was de afdruk van een halsband zichtbaar. Deze halsband had hij niet meer om maar hierdoor vermoed onze vrijwilligster dat Vinny wellicht werd gehouden als kettinghond.
Wat zijn verleden ook is, Vinny is nog steeds erg lief naar mensen toe en is het vertrouwen in ons soort gelukkig niet verloren. Hij is ook dikke prima in zijn gedrag naar andere honden toe.
Nu hoopt hij op een baasje dat het beter met hem voor heeft en hem heerlijk gaat verwennen! Wie ziet het helemaal zitten met deze kanjer?

Naar schatting is Vinny ± eind 2022 geboren.

Wanneer u interesse heeft in Vinny dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Reu

Leeftijd

1 t/m 3 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

40

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

huidige verblijfplaats: asiel in Roemenië (in een zogenaamd dodingscentrum)

Media: