Maak kennis met Vanda

Maak kennis met Vanda

Vanda

  • Geboortejaar: ± 2017
  • Soort: medium 40 cm hoog
  • Geslacht: teefje gesteriliseerd

Vanda is het zusje van Beauty en Kuky. Zij zijn samen met hun moeder gevonden in Roemenië. Een lieve vrijwilligster heeft hen goed verzocht want inmiddels zijn de pupjes uitgegroeid tot mooie jonge dames!

Vanda is sinds mei 2019 in Nederland en ze heeft het erg moeilijk zonder haar moeder en zusjes. Zij is momenteel nog steeds lastig benaderbaar voor mensen.
Ze heeft dus een baasje nodig die haar het zelfvertrouwen kan geven, tijd en geduld heeft en geniet van haar minuscule stapjes vooruit. Iemand met een tuin is een vereiste omdat Vanda ook niet gewend is om aan aan de riem te lopen. Zij trekt zich op haar huidige adres op aan enkele honden binnen de roedel. Een andere stabiele en rustige hond in huis is een vereiste. Dat heeft ze nodig om zich aan op te kunnen trekken. Te drukke honden vindt ze eng.
In haar ideale thuis komen weinig mensen over de vloer en haar baasje/vrouwtje zal ook een rustig huishouden moeten hebben.
Wie wil zich inzetten om Vanda uit haar schulp te laten kruipen?

Geslacht

Teef

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

40

Meer informatie:

Vanda is gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze heeft de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Ze beschikt over een paspoort en een chip.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Nederland

Media: