Maak kennis met Tobi

Maak kennis met Tobi

Tobi

Mooie Tobi is in de herfst van 2019 naar de shelter gebracht. Hij is erg attent en lief naar mensen toe. Ook met de andere honden kan hij prima overweg.
Hij bleek een sticker tumor te hebben. Dit kan spontaan genezen maar Tobi is met behulp van onze stichting behandeld en nu is hij weer kerngezond.
Als zwart hondje zijnde maakt hij in Roemenië weinig kans op een liefdevol thuis. Is het echter geen beauty?. Zie je in deze kanjer een maatje voor het leven?, neem dan gauw contact met ons op.

Geslacht

Reu

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

50

Meer informatie:

Tobi is gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper en heeft de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Tobi beschikt over een paspoort en een chip.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: