Maak kennis met Tigris

Maak kennis met Tigris

Tigris

Stoere Tigris wordt door de eigenaresse van de privé opvang waar hij verblijft, omschreven als haar bodyguard. Hij is namelijk altijd in haar buurt. Tigris is samen met zijn broertjes en zusjes gevonden toen hij slechts 6 weken oud was. Nu is hij 4 jaar jong en zijn alleen hij en Blacky nog op zoek naar een gouden mandje. Tigris houdt ervan om te knuffelen! Hij is ook gek op kinderen. Deze lieverd is goed met de andere honden maar kan niet goed opschieten met dominante types. Tigris zal nooit uit zichzelf een andere hond aanvallen. Echter, wanneer hij wordt aangevallen door een andere hond dan bijt hij wel echt en serieus terug. Tigris is groot en sterk. Hij heeft dus een baasje nodig dat stevig in zijn/haar schoenen staat. Enige ervaring met honden is daarom wel gewenst wanneer u deze lieverd wilt adopteren. Het ideale baasje/vrouwtje voor Tigris is dan ook een gemotiveerd en enthousiast hondenmens. Wie ziet het helemaal zitten met deze knappe jongen?

Wanneer u interesse heeft in Tigris dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Reu

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

58

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zondag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: