Maak kennis met Izzy

Maak kennis met Izzy

Izzy

  • Geboortejaar: ± 2017
  • Soort: medium 50 cm hoog
  • Geslacht: teefje gesteriliseerd

Deze vrolijke lieverd is Izzy. Een lief en enthousiast moppie wat goed is in haar gedrag naar mensen toe. Ze is ook prima in haar gedrag naar andere honden toe.
Izzy heeft nog niet geleerd om aan de riem te lopen. Dat moet deze lieverd nog leren maar met haar enthousiasme zit het helemaal goed.
Wij vinden haar zwarte vachtje prachtig maar in Roemenië maakt Izzy weinig kans op adoptie. Wanneer de shelter vol komt te zitten, loopt zij daadwerkelijk kans om gedood te worden.
Daarom hopen we heel erg dat er iemand als een blok voor haar valt zodat ze evengoed de kans krijgt om kennis te maken met de mooie kanten van het hondenleven. Wie ziet het helemaal zitten met superschattige Izzy?

Update 17 februari 2024: Izzy is in Nederland in gastopvang in Stiens en ze doet het SUUUPER goed!!! Wil je kennismaken met haar? Vul dan het intakeformulier in!

Geslacht

Teef

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Nederland

Grootte

50

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

Stiens

Media: