Maak kennis met Suti

Maak kennis met Suti

Suti

Suti is een echte black beauty.
Helaas wacht zij alweer geruime tijd op een liefdevol thuis.
Suti werd in de zomer van 2016 zwervend op straat gevonden. Ze was hoog drachtig. Een rescuer zag Suti lopen en zag dat er iemand was die haar wilde slaan. Daarom heeft ze haar snel meegenomen naar de privé shelter waar Suti nu nog steeds verblijft. Suti is uiteindelijk bevallen van 10 pupjes. Helaas hebben de pupjes het niet gered.
Suti is lief voor mensen; zowel groot als klein. Ze is helemaal weg van kinderen!
Met de andere honden kan Suti ook prima overweg. Ze speelt graag met hen. Met katten en Suti wordt het helaas niets.
In welk gezin mag zij een aanvulling zijn? Het is de hoogste tijd dat Suti haar eigen liefdevolle thuis gaat krijgen.

Wanneer u interesse heeft in Suti dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

8 jaar en ouder

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

55

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: