Maak kennis met Sunny

Maak kennis met Sunny

Sunny

  • Geboortejaar: ± 2020
  • Soort: 55 cm hoog
  • Geslacht: teefje gesteriliseerd

Sunny is een nog jonge, actieve en mensgerichte dame. Er is al geoefend met haar voor wat betreft het lopen aan de lijn. Sunny gaat graag met de vrijwilligsters van de shelter een blokje om. Ze kan ook goed overweg met de andere honden. Ze hoopt heel erg op een liefdevol thuis waar ze het zonnetje in huis mag zijn. Met wie mag mooie en lieve Sunny heerlijke avonturen gaan beleven? Wat zou het fijn zijn als zij haar energie lekker kwijt kan tijdens heerlijke wandelingen!

Het geboortejaar van Sunny is geschat op ± 2020.

Wanneer u interesse heeft in Sunny dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

55

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

huidige verblijfplaats: asiel in Roemenië (in een zogenaamd dodingscentrum)

Media: