Maak kennis met Sifra

Maak kennis met Sifra

Sifra

  • Geboortejaar: ± 2013
  • Soort: 55 cm hoog
  • Geslacht: teefje gesteriliseerd

Mooie, lieve Sifra is afkomstig uit de public shelter. Toen de shelter vol kwam te zitten in februari 2023, was zij haar leven niet meer zeker. Gelukkig hebben we haar onder kunnen brengen in een privé shelter en krijgt zij nu de kans om een liefdevol thuis te vinden.
Sifra is een bijzonder lief meiske wat zeer vriendelijk is in haar gedrag naar mensen toe. Met andere honden heeft deze vriendelijke dame ook geen enkel probleem.
Wie valt er als een blok voor haar mooie trouwe oogjes en geeft Sifra de kans om te mogen ervaren hoe leuk een hondenleven ook kan zijn?

Haar geboortejaar is geschat op ± 2013.

Wanneer u interesse heeft in Sifra dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

8 jaar en ouder

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

55

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

Privé shelter in Roemenië

Media: