Maak kennis met Seppa

Maak kennis met Seppa

Seppa

Update: op 7 augustus 2022 ontvingen wij het trieste bericht dat Seppa is overleden in de shelter. Ze t al een paar dagen niet goed en ze lag ineens dood in haar hok. RIP lieve Seppa.

Dit was haar tekst toen ze ter adoptie stond. Seppa is een erg mooie dame. Ze is ontzettend lief naar mensen toe en wordt werkelijk dolenthousiast wanneer ze aandacht krijgt. Ze is zo blij en vrolijk naar mensen toe! Heel ontroerend om te zien! Naar andere honden toe is zij wat onzeker. Dit uit zich in erg dominant gedrag. Met katten lijkt Seppa ook geen match te zijn. Wij hebben het vermoeden dat Seppa als enige hond heeft geleefd aan een ketting of als erfhond. Ze kent namelijk maar weinig van de wereld. Wie geeft haar de kans op een mooi leven in vrijheid? We gunnen haar enorm nog een aantal mooie jaren.

Wanneer u interesse heeft in Seppa dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

8 jaar en ouder

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

45

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zondag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: