Maak kennis met Samson

Maak kennis met Samson

Samson

Samson is een uiterst vriendelijke lieverd.
Hij leefde bij de zigeuners waar hij in erbarmelijke conditie is weggehaald. Samson heeft oorspronkelijk een mooie langharige, krullerige vacht maar daar was lange tijd niets aangedaan. Hij zag er dan ook uit als een enorm smerig, stinkend, schaapachtig dier. De verzorgster is uren bezig geweest om Samson van zijn verschrikkelijk vervilte vacht te ontdoen maar de lieverd heeft het allemaal uiterst geduldig en relaxed toegelaten. Toen ze klaar was, was Samson bijna de helft kleiner en veel gelukkiger. En is hij niet enorm knap geworden?

Zijn toekomstige baasje/vrouwtje moet er dus rekening mee houden dat hij geregeld naar een trimster zal moeten om zijn vacht mooi te houden.
Samson is, naast dat hij erg lief is voor mensen, ook vriendelijk naar al zijn soortgenootjes toe.
We gunnen deze lieverd heel erg een liefdevol thuis waar hij lekker kan genieten van de mooie kanten van het hondenleven.

Wanneer u interesse heeft in Samson dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Reu

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

40

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.
Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: