Maak kennis met Sally

Maak kennis met Sally

Sally

Sally liep te zwerven in het bos in Roemenië. Het bleek dat zij was bevallen van 9 pups. Een vrijwilligster vond haar en haar kleintjes en bracht hen naar een particuliere opvang. Ondanks de goede zorgen van de rescuer, zijn er helaas 5 pups overleden aan parvo. Sally is een lief meiske. Wanneer je haar voor het eerst ontmoet, is ze in het begin wat verlegen maar wanneer het ijs eenmaal is gesmolten, dan is het helemaal goed! Ze is erg vriendelijk en kan zowel met mens als dier goed overweg ook met katten. Sally kan ook al goed aan de riem lopen. Sally heeft geen linker oogje. Dit staat haar echter totaal niet in de weg om een leuk leven te kunnen leiden. Honden redden zich prima met één oogje. Wie valt er voor haar lieve snoetje en geeft haar haar welverdiende, liefdevolle thuis?

Wanneer u interesse heeft in Sally dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

8 jaar en ouder

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

45

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: