Maak kennis met Sacika

Maak kennis met Sacika

Sacika

  • Soort: mix medium/groot, ± 50 á 55cm hoog
  • Geslacht: Teefje, wordt nog gesteriliseerd
  • Geboortedatum: ± 2021

Wat een ontzettend lief meiske is Sacika! En wat is zij mooi! Nu al met deze onverzorgde vacht. Hoe schitterend zou dit meiske zijn wanneer zij wel de liefdevolle verzorging zou krijgen die ze zo enorm verdient? Wij hopen dan ook heel erg dat iemand door haar onverzorgde looks heen kijkt en ziet hoe prachtig zij zou kunnen zijn.
Sacika zit sinds maart 2023 in de shelter. Zij is in de shelter bevallen van haar pupjes van wie alleen dochter Eden nog wacht op haar liefdevolle thuis. De andere pupjes zijn inmiddels wel geadopteerd.
Sacika is wat voorzichtig en afwachtend naar voor haar onbekende mensen. Voor de mensen die zij kent en vertrouwt, is ze juist bijzonder lief en een echt knuffeldier!
Sacika kan met alle honden overweg en er kan, wanneer er serieuze interesse voor haar is, gekeken worden naar hoe zij op katten reageert.
Wie geeft deze lieverd de kans op een liefdevol thuis?

Geslacht

Teef

Leeftijd

1 t/m 3 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

55

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.
Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

huidige verblijfplaats: asiel in Roemenië (in een zogenaamd dodingscentrum)

Media: