Maak kennis met Roni

Maak kennis met Roni

Roni

  • Geboortejaar: ± 2021
  • Soort: medium 55 cm hoog
  • Geslacht: reu gecastreerd

Roni is een buitengewoon knap manneke!
In juni 2022 liet dit manneke zich zien in de plaats waar onze rescuer woont. Wekenlang zwierf hij op staart waar hij uiteindelijk een soort van vaste plek wist te vinden vlakbij het huis van de rescuer.
Hij had een vast clubje bewoners van wie hij aandacht kreeg en die hem eten gaven. Onder hen was ook een mevrouw met een klein kindje. Roni was opvallend lief voor dit kindje.
Hoewel hij dus echt niemand kwaad deed of tot last was, waren er toch mensen in de omgeving die niet gediend waren van deze zwerfhond. Sommige mensen wilden hem kwaad doen en onze rescuer besloot om Roni mee te nemen naar haar kleine privé shelter. Roni is nu gelukkig veilig.
Roni is een enorm lief, vrolijk, speels en sociaal manneke in zijn gedrag naar mensen toe.
Naar andere honden toe, is hij op zich ook lief en vriendelijk maar hij kan wat dominant zijn naar andere reutjes toe.
Hoewel Roni een veilig plekje heeft gevonden, zou hij heel erg graag een eigen lieve familie willen hebben. Een eigen plekje waar deze speelse jongen lekker kan genieten en tot zijn recht kan komen. Wie ziet het helemaal zitten met deze kanjer?

Naar schatting is Roni geboren rond ± september 2021

Wanneer u interesse heeft in Roni gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Reu

Leeftijd

1 t/m 3 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

55

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

Klein privé asieltje in Roemenië

Media: