Maak kennis met Rocky

Maak kennis met Rocky

Rocky

  • Geboortejaar: ± 2021
  • Soort: medium 50 cm hoog
  • Geslacht: reu gecastreerd

Deze mooie vent is Rocky. Een ontzettende lieve en aanhankelijke jongen in zijn gedrag naar mensen toe. Hij kan niet goed overweg met zijn mannelijke soortgenootjes. Hij is wel erg lief voor zijn vrouwelijke soortgenootjes. Rocky heeft al geoefend met het aan de lijn lopen. Gedrag naar katten toe kan onderzocht wanneer er serieuze interesse voor hem is.
Rocky hoopt op een liefdevol thuis waar hij heerlijk deelgenoot mag zijn van het gezinsleven.
Wie ziet het helemaal zitten met deze knapperd?

Het geschatte geboortejaar van Rocky is ± 2021

Wanneer u interesse heeft in Rocky dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Reu

Leeftijd

1 t/m 3 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

50

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

huidige verblijfplaats: asiel in Roemenië (in een zogenaamd dodingscentrum)

Media: