Maak kennis met Riva

Maak kennis met Riva

Riva

Riva werd zo’n 3 jaar geleden ook door ons gepromoot. Ze werd destijds geadopteerd in Roemenië maar is weer teruggebracht naar de shelter. We weten niet waarom. Riva was erg mager toen ze weer in de shelter terugkwam. Ze hoopt daarom nu heel erg op een liefdevol thuis waar ze lekker vertroeteld wordt en waar ze actief deel uit mag maken van het gezin.
Riva is wat verlegen/afwachtend naar onbekenden. Wanneer ze merkt dat alles oké is, stelt ze zich snel open en is ze erg vriendelijk naar de mensen die zij vertrouwt.
In het verleden is ze waarschijnlijk geen straathond geweest. Misschien even. Maar daarvoor is zij teveel gewend aan de omgang met mensen.
Riva kan al goed aan de lijn lopen en loopt op een prettig manier met je mee. Ze is goed in haar gedrag naar andere honden toe en reageert ook goed op katten.
Nu nog dat gouden mandje waar ze voor altijd welkom is….kunt u haar dat geven, neem dan contact met ons op.

Geslacht

Teef

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

50

Meer informatie:

Riva is gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper en heeft de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Riva beschikt over een paspoort en een chip.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: