Maak kennis met Pisze/Perla

Maak kennis met Pisze/Perla

Pisze/Perla

Dit lieve meiske heeft in Roemenië de naam Pisze gekregen. Haar gastgezin heeft haar Perla genoemd. Dit betekent parel. En dat is ze zeker!
Wat is Perla een ontzettend lief en grappig hondje! Een hartendiefje. Direct na aankomst in Nederland liet ze zich al uitvoerig kroelen. Wat was dat schattig!
Ze is iets bescheiden en terughoudend in beginsel. Dat duurt maar even. Daarna wil ze kroelen, spelen en zoenen. Met het hondje van het gastgezin was ze binnen 24 uur al gezellig aan het spelen.
Een ander aanwezig hondje in haar forever home, zou dus ontzettend leuk zijn. Dit is echter niet per se noodzakelijk maar het geeft haar wel steun. Ze vindt het heerlijk dat ze nu zo de tuin in kan lopen. Een appartement lijkt daarom niet geschikt voor haar. Perla is nog niet enthousiast over het tuigje en aan de riem lopen. Dit gaat echter steeds beter. Ze kan netjes naast je lopen zonder te trekken.
Perla laat zich niet van de wijs brengen door verkeer. Dit meiske heeft geen staart. Ze zal dus niets van tafel af zwiepen.
Dit is uiteraard een eerste beschrijving sinds haar aankomst in Nederland. Wanneer we een beter beeld van haar hebben, zullen we de beschrijving hierop aanpassen. Wie valt er voor haar grappige en leuke uitstraling?

Wanneer u interesse heeft in Perla dan gaan wij meer informatie opvragen bij haar gastgezin

Geslacht

Teef

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

45

Meer informatie:

Perla is gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper en heeft de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Perla beschikt over een paspoort en een chip.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.
Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.
Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: