Maak kennis met Pihe

Maak kennis met Pihe

Pihe

  • Geboortejaar: ± 2018
  • Soort: medium 45 cm hoog
  • Geslacht: teefje gesteriliseerd

Pihe is een prachtig meiske met een lieve uitstraling. Toch werd zij gehouden als kettinghond en in de zomer van 2023 door haar “baasje” naar de shelter gebracht. Daar zit je dan met je goede gedrag te hopen op betere tijden.
Pihe vertrouwt de mensheid nog steeds en is bijzonder vriendelijk tegen alles en iedereen. Ook over haar gedrag naar andere honden toe kunnen we niets negatiefs opmerken. Ze is gewoon lief!
Met haar 5 jaar jong (geboren 2018), heeft ze nog een heel leven voor zich! We gaan voor haar dus gauw op zoek naar een fijn thuis waar ze heerlijk onderdeel mag zijn van het gezin en waar ze veel leuke dingen kan gaan beleven. Wie ziet het helemaal zitten met leuke Pihe?

Wanneer u interesse heeft in Pihe dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

45

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

huidige verblijfplaats: asiel in Roemenië (in een zogenaamd dodingscentrum)

Media: