Maak kennis met Picur

Maak kennis met Picur

Picur

Zo leuk en lief…maar toch zit Picur alweer geruime tijd in de shelter te wachten op betere tijden. Ze is erg vriendelijk naar mensen toe en geniet er enorm van wanneer ze aandacht krijgt. Picur heeft al geleerd om aan de riem te lopen en is een prettig en enthousiast wandelmaatje. Ook naar de andere honden toe is Picur erg vriendelijk.

Deze prachtige hond verdient het om de mooie kanten van het hondenleven te leren kennen. Wie geeft Picur haar liefdevolle thuis? Ook verliefd op Picur? vul dan het contactformulier in.

Geslacht

Teef

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Nederland

Grootte

45

Meer informatie:

Picur is gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper en heeft de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Picur beschikt over een paspoort en een chip.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Nederland

Media: