Maak kennis met Memphis

Maak kennis met Memphis

Memphis

Dit verlegen ventje is Memphis. Een bescheiden kanjer die het onbekende allemaal maar wat spannend vindt. Vanwege zijn terughoudendheid zal Memphis minder makkelijk geadopteerd worden waardoor hij verdrietig genoeg wel de kans loopt om daadwerkelijk gedood te worden wanneer de shelter vol zit.
Memphis vindt onbekende mensen maar niets. Hij heeft echt even de tijd nodig om te ontdooien. Hij is wel dol op zijn verzorgster. Memphis is dus echt wel in staat om een band op te bouwen met zijn mens maar dat vraagt geduld.
De riem is ook nog een spannend iets. Daar moet hij nog vertrouwd mee raken.
Memphis is prima in zijn gedrag naar andere honden toe. Wij vermoeden dat hij gebaat is bij een stabiel hondenmaatje in zijn nieuwe thuis. Een goed voorbeeld waar hij zich aan op kan trekken.
Wie wil Memphis laten zien hoe mooi een hondenleven kan zijn?

Geslacht

Reu

Leeftijd

8 jaar en ouder

Verblijfplaats

Nederland

Grootte

51

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,- per hond. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

Nederland

Media: