Maak kennis met Magdika

Maak kennis met Magdika

Magdika

  • Geboortejaar: ± 2019
  • Soort: medium 50 cm hoog
  • Geslacht: teefje gesteriliseerd

Dit prachtige meiske met haar lieve snoet is Magdika. Ze is ongeveer een jaar geleden in de shelter terecht gekomen nadat zij werd gevangen van straat.
Magdika is bijzonder lief naar mensen toe. Ze houdt van knuffels en komt graag met je zoenen! Een echte knuffelkomt deze heerlijke meid. Magdika kan goed aan de lijn lopen en houdt dan ook van lange wandelingen. Andere honden zijn geen enkel probleem voor haar. Ook tegen hen is ze erg vriendelijk. Hoe geweldig zou het zijn als deze lieverd mag knuffelen en zoenen met haar eigen familie? Verliefd geworden op Magdika? Laat het ons snel weten!

Het geboortejaar van Magdika is geschat op ± 2019.

Wanneer u interesse heeft in Magdika dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

50

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

huidige verblijfplaats: asiel in Roemenië (in een zogenaamd dodingscentrum)

Media: