Maak kennis met Lova

Maak kennis met Lova

Lova

Lova is een erg lief en enthousiast meiske. Ze is dolblij wanneer ze wat aandacht krijgt. Lova knuffelt graag en daagt zelfs in haar nare krappe hok de vrijwilligster nog uit voor een spelletje. Ook naar kinderen toe is Lova erg leuk. Toch zit deze lieverd alweer meer dan jaar in de shelter. Lova heeft ook geen enkel probleem met haar soortgenootjes. Ze heeft echt alles in zich om iemands maatje voor het leven te worden. Lova heeft geen staart. Ze zal dus niets van de tafel af zwiepen. Lova heeft nog het meeste weg van een kodiakbeertje qua looks. Wie wil Lova de aandacht en liefde geven die zij verdient?

 

Wanneer u interesse heeft in Lova dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Nederland

Grootte

53

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.
Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Nederland

Media: