Maak kennis met Levike

Maak kennis met Levike

Levike

Op 22 december 2022 ontvingen wij het vreselijke bericht dat Levike is doodgebeten in de shelter door een andere hond. Rust zacht lieverd we hebben helaas nooit een gouden mandje voor je gevonden.

Dit was de tekst toen hij ter adoptie stond.

Levike is een knap, mensgericht ventje. Een lieve rescuer heeft hem begin juni langs een drukke weg vandaan geplukt waar hij, naar het schijnt, al zo’n 3 dagen rondliep. Waarschijnlijk was hij daar door iemand gedumpt. Het duurde even voor Levike er vertrouwen in had dat de rescuer het goed met hem voorhad.
Uiteindelijk kon ze hem meenemen naar een veilige plek waar hij lekker vertroeteld werd en kon bijkomen van alle avonturen.
Levike is zoals gezegd een mensgericht manneke maar hij kan prima met andere honden overweg.
Wie geeft deze knappe jonge man zijn liefdevolle thuis waar hij voor altijd welkom is?

Wanneer u interesse heeft in Levike dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Reu

Leeftijd

1 t/m 3 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

45

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.
Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: