Maak kennis met Lena

Maak kennis met Lena

Lena

Lieve Lena is dol op knuffelen en denkt dan ook dat iedereen dit met haar wil doen. Deze lieverd is in februari 2017 gevonden op straat. Ze was aangereden door een vrachtwagen. Lena is direct naar een dierenarts gebracht. Daar bleek dat haar linker achterpootje was verbrijzeld. Er is geprobeerd om het pootje te redden maar helaas bleek dat zij het pootje niet meer gebruikte. Daarom is besloten om dit pootje alsnog te amputeren. Nu zij volledig is hersteld, rent en speelt zij net als de andere honden op vier pootjes. Lena kan soms een beetje dominant zijn maar is wel altijd respectvol en ook een snelle leerling! Ze is gek op eten. Waarschijnlijk omdat zij dat nooit heeft gehad. Lena mist niet dat ene pootje maar wel dat ene baasje/vrouwtje dat haar schandalig wil gaan verwennen!

Wanneer u interesse heeft in Lena dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

50

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zondag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: