Maak kennis met Kókusz

Maak kennis met Kókusz

Kókusz

Kokusz reisde begin 2023 naar Nederland naar een fantastisch adoptie gezin. Hij kreeg de naam Borre. Helaas mocht Borre maar 1 jaar van een geweldig leven genieten, hij overleed begin 2024. Rust zacht lieve schat er werd heel veel van je gehouden.

Kókusz is een allervriendelijkst wolbaaltje die erg kan genieten van een knuffel en aandacht. Als de verzorgster er is staat hij vooraan om zijn portie aandacht op te eisen. Het aan de lijn lopen is met hem geoefend en dat gaat al prima.
Hij is erg vriendelijk in zijn gedrag naar mensen toe. En ook met andere honden kan hij het prima vinden, ook de shelterkat kan deze kanjer rustig kopjes geven zonder dat hij hier aanstoot aan neemt. Kortom een heerlijke, makkelijke hond die desondanks al sinds 2020 in de shelter uitkijkt naar een leuker leven. Kun jij dat dit prachtige zwarte beertje bieden? bel of mail ons dan.

Geslacht

Reu

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

55

Meer informatie:

Kókusz is gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper en heeft de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Kókusz beschikt over een paspoort en een chip.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: