Maak kennis met Jade

Maak kennis met Jade

Jade

Deze prachtige dame heet Jade. Jade is heel erg goed met andere honden. Met mensen is zij minder vertrouwd. Zij is echt heel erg bang voor ons soort. Helaas heeft het leven haar geleerd dat ze voor mensen op haar hoede moet zijn. Het zal dus veel tijd en geduld kosten om haar het vertrouwen in de mensheid terug te geven. Als dat je lukt dan is zij een dikke lieverd! Jade is heel voer gevoelig dus met wat lekkers weet zij haar angst te overwinnen. Deze foto is gemaakt toen zij nog in de public shelter zat. Inmiddels zit zij veilig in een privé opvang. Wanneer u haar de prachtige kans op een prachtig leven wilt geven, is het noodzakelijk om een stabiel hondenmaatje in huis te hebben. Dat heeft zij echt nodig om zich aan op te kunnen trekken. Haar woonomgeving zal zich in ieder geval niet in de stedelijke gebieden bevinden. Een rustige woonomgeving en een rustig huishouden is een vereiste voor deze lieverd. In een gezin met (kleine) kinderen zal zij niet passen. Wie wil haar laten zien dat mensen ook lief kunnen zijn? Wie geeft deze lieverd haar liefdevolle thuis?

Zodra een adoptant zich meldt kan Jade reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

8 jaar en ouder

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

50

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zondag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: