Maak kennis met Jackson

Maak kennis met Jackson

Jackson

  • Geboortejaar: ± 2015
  • Soort:  55 cm hoog
  • Geslacht: reu gecastreerd
Mooie, aanhankelijke Jackson heeft bijna 6 jaar in de public shelter gezeten nadat hij in de lente van 2017 is gevangen van straat. De shelter zat vol in februari 2023 en Jackson was zijn leven niet meer zeker. Daarom hebben wij Jackson veilig laten stellen en over laten brengen naar een privé shelter. Uiteraard wacht deze kanjer nog steeds op zijn liefdevolle thuis maar verdrietig genoeg is er in al die jaren nooit interesse geweest voor deze kanjer.
Jackson droomt ondertussen nog steeds van heerlijke boswandelingen en de wind door zijn vachtje. Gewoon een fijn hondenleven. Dat is wat lieve Jackson verdient.
Jackson geniet erg van de aandacht die hij van mensen krijgt. Al is hij bij een eerste ontmoeting wel wat onzeker en afwachtend. Hij “ontdooid” snel. Jackson is erg lief en kan al goed aan de riem lopen. Jackson is prima in zijn gedrag naar teefjes toe. Hij is dikke maatjes met Chanel (ook ter adoptie op onze site) met wie hij zijn verblijf deelt.
Naar andere reuen toe is hij wisselend. Hierin heeft hij duidelijk sturing nodig. Jackson is daarom gebaat bij een consequent maar lief baasje/vrouwtje met ervaring met honden en tijd en geduld om hem daarin te sturen.
Jackson wordt er helaas niet jonger op. Wie geeft deze fijne knuffelbeer eindelijk het mooie leven dat hij zo verdient?  Deze leukerd wacht echt al veel te lang.
Het geboortejaar van Jackson is geschat op ± 2015.
Wanneer u interesse heeft in Jackson dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Reu

Leeftijd

8 jaar en ouder

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

55

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

Privé shelter in Roemenië

Media: