Maak kennis met Harm

Maak kennis met Harm

Harm

Harm is een lief en mooi manneke. Hij is geboren in de public shelter in Roemenië. Omdat zijn overlevingskansen daar niet groot waren, heeft een lieve rescuer hem meegenomen naar haar privé shelter toen hij zo’n 7 weken jong was. Het kleine manneke groeide op tot een prachtige jonge hond! In augustus 2019 werd hij in Roemenië geadopteerd maar deze adoptanten hebben niet goed voor Harm gezorgd. In juli van 2020, werd Harm zo’n 20 km bij het huis van zijn adoptanten vandaan, gevangen door hondenvangers. De adoptanten wilden Harm niet meer terug en de rescuer heeft hem weer teruggenomen.
Sinds zijn mislukte adoptie, is Harm iets voorzichter met vreemde mensen. Gelukkig houdt hij nog steeds van knuffelen en spelen! Harm is ook lief naar de andere honden toe. Omdat gebleken is dat hij angstig is in onbekende situaties en bij onverwachte gebeurtenissen, zou het fijn zijn als hij wordt geadopteerd door iemand die al een andere (stabiele) hond heeft. Hieraan kan Harm zich dan optrekken. Harm heeft een ervaren en rustig baasje/vrouwtje nodig dat hem laat zien dat de wereld echt zo eng nog niet is. Hoe ziet de ideale adoptant eruit voor Harm?
– Een rustig huishouden bij een ervaren baasje/vrouwtje
– Een rustige woonomgeving bij voorkeur met goed omheinde tuin
– Er is een andere stabiele hond aanwezig
– En het allerbelangrijkste: Veel liefde en geduld
Met de bovenstaande ingrediënten zal Harm uitgroeien tot een fantastisch leuk maatje. Wie geeft hem het liefdevolle thuis waar hij voor altijd welkom is?

Wanneer u interesse heeft in Harm dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Reu

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

52

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.
Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

SF Gheorghe

Media: