Maak kennis met Hans

Maak kennis met Hans

Hans

  • Geboortejaar: ± 2015
  • Soort: medium 48 cm hoog
  • Geslacht: reu gecastreerd

In februari 2023 zat de public shelter in Roemenië vol en waren verschillende honden niet meer zeker van hun leven.
We hadden behoefte aan iets sprookjesachtigs en hebben twee boxmaatjes, een zwart manneke en een blond meiske, Hans en Grietje genoemd. Het idee hierachter was dat sprookjes doorgaans goed aflopen en dat gunden we dit lieve stel ook.
Het is gelukt! Hans en Grietje vonden een plekje in een privé shelter en mogen van daaruit op zoek naar hun liefdevolle thuis!
Hans krijgt een soort van lach op zijn gezicht wanneer hij ergens opgewonden en blij van raakt. Hij lacht dan als het ware. Heel aandoenlijk om te zien. Hans is wat verlegen bij een eerste ontmoeting en heeft even tijd nodig om te ontdooien. Niet lang hoor. En als hij je eenmaal kent dan is het allemaal dikke prima! Een vrolijke lieverd is het! Hans is zeer sociaal naar andere honden toe. Gewoon een vriendelijk ventje wat met niemand problemen maakt. Wie wil elke dag toegelachen worden door knappe Hans? Sprookjes eindigen doorgaans met: en zij leefden nog lang en gelukkig! Precies dat is wat we dit ventje ook zo enorm gunnen!

Het geboortejaar van Hans is geschat op ± 2015.

Wanneer u interesse heeft in Hans dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Reu

Leeftijd

8 jaar en ouder

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

48

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

Privé shelter in Roemenië

Media: