Maak kennis met Hank

Maak kennis met Hank

Hank

Na 4 lange jaren in een Roemeens asiel verblijft Hank nu alweer enige tijd in Nederland bij een gastgezin.
Het gastgezin laat weten dat Hank zeker nog geen opa is. Hij is verbazingwekkend fit.
Of de in Roemenië geschatte leeftijd klopt weten wij niet, wat we zien is een energieke en actieve hond. Niets maakt hem blijer dan een stevige wandeling.
Hij loopt daarbij keurig aan de lijn, alleen als hij een andere hond ziet komt de frustratie van jaren vast zitten omhoog. Dan wil hij naar ze toe en trekt aan de lijn.
Hank is een rank en fijn hondje (16 kilo) en voor een stabiel baasje dat hier niet warm of koud van wordt, valt dit prima te hanteren. Het gaat ook al een stuk beter dan toen hij pas in Nederland was .
Bij het gastgezin leeft hij probleemloos samen met de hond des huizes en ook met de kat kan hij het goed vinden.
Na een wandeling ligt Hank heerlijk in zijn mandje te knorren. In huis is hij erg rustig en is graag daar waar zijn baasjes ook zijn.
Een paar uurtjes alleen is geen probleem, hij blaft en sloopt niet. Hoe fijn hij zijn mand ook vindt, hij loopt ook graag buiten en een tuin is daarom wel een must
Met bezoek heeft Hank geen problemen en ook mee op visite gaat prima. Hij gaat graag mee in de auto, snuffelt wat rond en gaat rustig liggen. Kortom, een heerlijke en makkelijke hond.
In een rustig huishouden, zonder kleine kinderen, bij een baasje dat graag met hem aan de wandel gaat zal Hank helemaal op zijn plek zijn. Wie ziet het helemaal zitten met deze knappe vent?

Wanneer u interesse heeft in Hank dan gaan wij meer informatie opvragen bij zijn gastgezin.

Geslacht

Reu

Leeftijd

8 jaar en ouder

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

45

Meer informatie:

Hank is gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper en heeft de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Hank beschikt over een paspoort en een chip.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: