Maak kennis met Georgo

Maak kennis met Georgo

Georgo

Georgo is een ontzettend leuk en lief ventje! Hij is gered van een vreselijk bestaan bij de gipsy’s voor een bedrag van € 5,- en 5 sigaretten. Gelukkig maar want deze lieverd verdient zoveel beter.
Georgo is erg sociaal naar andere honden toe.
Voor wat betreft zijn gedrag naar mensen toe, is hij erg voorzichtig naar vreemde mensen toe. Wanneer hij je kent en geaccepteerd heeft, is het dik voor elkaar met Georgo. Dan is hij ontzettend lief en vriendelijk. Georgo vertrouwt eerder vrouwen dan mannen. Wanneer hij bang is, blaft hij veel. Wanneer u hem wil adopteren, is het zaak om voorzichtig te zijn en goed alert te zijn dat Georgo niet de kans krijgt om te ontsnappen. De verwachting is dat hij niet makkelijk te vangen zal zijn. Voorkomen is dus beter dan genezen. Wij kunnen niets zeggen over zijn gedrag naar katten toe. Waarschijnlijk heeft hij geen idee wat voor dieren dat zijn.
Voor Georgo zou het fijn zijn als hij in een rustig huishouden terecht komt waar al een andere stabiele hond aanwezig is. Wie zit het helemaal zitten met dit knappe manneke?

Wanneer u interesse heeft in Georgo dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Reu

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

0

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: