Maak kennis met Füles

Maak kennis met Füles

Füles

Knappe, aanhankelijke Füles (7 jaar) wacht alweer enkele jaren in de shelter.
Hij betovert mensen met zijn mooie, grote oren en is lief, bescheiden en dankbaar in zijn gedrag naar mensen toe. Füles heeft inmiddels geleerd al goed aan de lijn te lopen. Met andere honden kan hij in de basis goed overweg.
Alleen met dominante reuen wil het niet altijd klikken en is er wat begeleiding nodig. Met katten is het geen goede match.
Omdat Füles zo dol is op de aandacht die hij van mensen krijgt, zou het fijn zijn als hij zijn eigen liefdevolle familie vindt. Ben jij al betoverd door onze mooie Füles?

Heeft u interesse in Füles, vult u dan het adoptieformulier in.

Geslacht

Reu

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

50

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.
Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: