Maak kennis met Faith

Maak kennis met Faith

Faith

Lieve Faith is zeker niet geschikt voor actieve mensen die lange wandelingen voor ogen hebben.
Lieve Faith is zeker wel geschikt voor mensen die een gezellig en lief huisgenootje zoeken.
Deze mooie dame heeft namelijk lichamelijke beperkingen aan haar pootjes waardoor wandelen voor haar niet echt noodzakelijk is. Na maximaal 500 meter is Faith er wel klaar mee en wil ze graag weer terug naar haar warme mandje om lekker te relaxen. Faith is kampioen relaxen. Doezelen en lekker slapen zijn, naast eten, haar grootste hobby! Haar bijnaam is kleine veelvraat.
Wanneer je met haar wilt spelen, speelt ze met je mee. Ze komt er niet om vragen maar geniet er zeker wel van wanneer je haar aandacht geeft.
Faith reageert prima op kinderen boven de ± 10 jaar. Ze laat zich alle aandacht prima welgevallen maar is niet gediend van erg veel drukte om haar heen. Wat reuring om haar heen, kan ze wel waarderen.
Faith kan prima enkele uurtjes alleen thuis zijn. Ze maakt niets stuk en gaat lekker liggen snurken.
Met andere honden kan Faith niet goed overweg. Buiten kan ze flink reageren op soortgenootjes. Achter katten gaat ze ook aan. Ze is dan nog verrassend snel met haar ongelukkige pootjes. Faith wordt dan ook alleen bij mensen geplaatst die geen andere dieren in huis hebben. Ze heeft alle aandacht gewoon graag voor haar alleen en dat verdient deze lieverd ook.
Faith gaat graag mee in de auto en scharrelt ook graag rond in de tuin. Vanwege het feit dat ze moeilijk loopt, is een huis met een tuin een vereiste. Wanneer Faith nooit meer op pad hoeft voor een wandeling en haar behoeften mag doen in de tuin, is ze dik tevreden.
Faith is gewoon een echte lieverd die een lieve familie verdient waar ze op een gezellig manier onderdeel mag zijn van het gezin. En ga je toch op pad voor lange wandeling? Dan draait Faith zich tevreden nog even om.

Geslacht

Teef

Leeftijd

8 jaar en ouder

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

45

Meer informatie:

Faith is gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper en heeft de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Faith beschikt over een paspoort en een chip.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.
Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Nederland

Media: