Maak kennis met Eden (2)

Maak kennis met Eden (2)

Eden (2)

  • Soort: mix groot, ± 60cm hoog
  • Geslacht: Teefje, wordt nog gesteriliseerd
  • Geboortedatum: ± maart/april 2023

Eden is de dochter van Sacika en dat is duidelijk te zien! Ook haar vacht kan wel wat verzorging gebruiken. Eden is geboren in de shelter en daarom niet bekend met de wereld buiten het asiel. Ze is dan ook wat voorzichtig en terughoudend in voor haar onbekende situaties. Wel is Eden een slimme dame! Ze leert snel. Ze wordt door haar verzorgster omschreven als een makkelijk meiske. Een makkelijke jonge dame dus die alleen wel de tijd en ruimte moet krijgen om te leren hoe een normaal hondenleven eruitziet.
Eden geniet van de liefde en aandacht die zij van mensen krijgt. Net als haar moeder een echt knuffeldier. Met de andere honden heeft Eden geen enkel probleem. Iedereen is leuk en lief!
Wie wil deze jonge meid wegwijs maken in het heerlijke hondenleven buiten de shelter?

Geslacht

Teef

Leeftijd

Tot 1 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

60

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

 

Verblijfplaats/Shelter:

asiel in Roemenië (in een zogenaamd dodingscentrum)

Media: