Maak kennis met Dumb/Buck

Maak kennis met Dumb/Buck

Dumb/Buck

Deze geweldig leuke, lieve lobbes is Buck! Wat een genot is deze jongen. Hij heeft in zijn leven weinig meer gezien dan muren en tralies en vindt de wereld om zich heen dan ook reuze spannend. Ondanks dat heeft hij een gouden hartje en een intens zachtaardig karakter. Het is gewoon een grote vriendelijke reus die snakt naar een vriendelijk woord en een liefdevolle knuffel. Zodra hij je vertrouwt en zijn angst overwint komt hij los. Dan ligt hij met zijn grote lijf het liefst op schoot om te kroelen en te stoeien. Kinderen vindt hij nog wat te druk en te spannend; daar rent hij hard voor weg. Hiermee om leren gaan zal tijd en veel geduld vragen. Buck leert stap voor stap de wereld buiten kennen. Hij vindt dat zowel spannend als leuk en durft steeds wat meer. Hij loopt rustig mee aan de riem en trekt niet. Andere honden benadert hij vriendelijk, soms wat lomp, maar hij stelt zich onderdanig op. We adviseren voor hem een gezin met al een andere hond zodat hij zich daaraan op kan trekken. Wie Buck de tijd en ruimte geeft om zijn vertrouwen te winnen krijgt er echt een wereldhond voor terug.

Wanneer u interesse heeft in deze hond dan gaan wij meer informatie opvragen bij zijn gastgezin.

Geslacht

Reu

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

60

Meer informatie:

Dumb isgecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper en heeft de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Dumb beschikt over een paspoort en een chip.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: