Maak kennis met Dobby

Maak kennis met Dobby

Dobby

Dit lieve oudere manneke is recent gevangen van straat en naar de shelter gebracht. Het vermoeden bestaat dat hij een baasje heeft gehad maar dat baasje heeft zich niet gemeld bij de shelter. Daarom gaan we nu op zoek naar een liefdevol thuis waar Dobby de rest van zijn leven mag genieten van de mooie kanten van het hondenleven.
Dobby is bijna blind maar dat zal hem er niet van weerhouden om een mooi leven te kunnen leiden. Dobby is lief in zijn gedrag naar mensen toe. Hij kan prima met de andere honden overweg en heeft geen problemen met poezenbeestjes. Wie geeft Dobby nog een mooie tijd?

Wanneer u interesse heeft in Dobby dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Reu

Leeftijd

8 jaar en ouder

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

30

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.
Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: