Maak kennis met Coco

Maak kennis met Coco

Coco

  • Geboortejaar: ± 2020
  • Soort: medium 55 cm hoog
  • Geslacht: teefje  gesteriliseerd

Coco (zwart-wit) en Baily (overwegend zwart) zijn zusjes. Zij zaten in de public shelter en waren daar hun leven niet meer zeker toen de shelter in februari 2023 vol kwam te zitten. Gelukkig hebben zij een veilige opvanglocatie gevonden waarvandaan ze nu op zoek gaan naar hun gouden mandjes in Nederland.
Coco is uiterst vriendelijk naar mensen toe die voor haar bekend zijn. Ze is niet ontzettend verlegen maar heeft wel even tijd nodig om je te leren kennen.
Coco weet inmiddels hoe ze aan de riem moet lopen en is helemaal klaar om het geleerde in de praktijk te brengen. Ze goed in haar gedrag naar andere honden toe en wij vermoeden dat het voor haar fijn zal zijn als zij in haar nieuwe huis een stabiel hondenmaatje heeft dat haar het goede voorbeeld kan geven. Wie geeft Coco de mooie kans op een fijne toekomst?

Haar geboortejaar is geschat op ± 2020.

Wanneer u interesse heeft in Coco dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

55

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

Privé shelter in Roemenië

Media: