Maak kennis met Cloe

Maak kennis met Cloe

Cloe

  • Geboortejaar: ± 2021
  • Soort: medium 45 cm hoog
  • Geslacht: teefje wordt nog gesteriliseerd

Lieve Cloe zit sinds ± een jaar in de shelter. Ze had een baasje maar dat baasje heeft haar afgestaan en zo kwam Cloe in deze nare situatie terecht.
Cloe is het vertrouwen in de mensheid niet verloren gelukkig. Ze is nog altijd bijzonder lief, aardig en enthousiast in de omgang met ons soort en is dol op knuffelen. Ze kan heerlijk mee aan de lijn lopen en loopt lekker naast je. Cloe kan met zowel andere honden als met katten overweg.
Ze verdient gewoon heel erg een liefdevol thuis waar ze heerlijk deel uit mag maken van het gezin. Wie biedt deze lieve meid haar gouden mandje waar ze voor altijd welkom is? Ze is geboren in 2021

Wanneer u interesse heeft in Cloe dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

1 t/m 3 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

45

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

huidige verblijfplaats: asiel in Roemenië (in een zogenaamd dodingscentrum)

Media: