Maak kennis met Chloé

Maak kennis met Chloé

Chloé

  • Geboortejaar: ± 06-06-2016 (geschat)
  • Soort: medium/groot 55 cm hoog
  • Geslacht: teefje gesteriliseerd

Deze mooie dame hebben wij de naam Chloé gegeven. Ze is een stil, bescheiden en verlegen meiske. Deze eigenschappen maakte dat zij niet opviel in de shelter tussen alle andere honden en daardoor ook nooit geadopteerd werd. Toen de shelter  in Roemenië vol kwam te zitten, dreigde Chloé daadwerkelijk gedood te worden om plek te maken voor andere soortgenootjes. Dat vooruitzicht was vreselijk en gelukkig kon Chloé afreizen af naar Nederland om in gastopvang te komen.
Hoewel zij nog steeds een bescheiden meiske is, is ze ook een clown. Een vrolijk en gezellig meiske wat je wel even moet leren kennen. Ook ondeugend soms. Een klein grizzlybeertje met haar chocolade bruine vacht en lieve zeehondenoogjes. Andere honden vinden het fijn om bij haar te zijn. Ze straalt een soort rust uit. Een baken. Ze heeft haar speelse momentjes maar vindt het ook heerlijk om in de zon te liggen. Ze gaat graag mee wandelen en loopt op een prettige manier lekker mee aan de lijn zonder te trekken. Bij wie mag dit mooie meiske zijn/haar leven komen opvrolijken?

Wanneer u interesse heeft in Chloé dan gaan wij meer informatie opvragen bij haar gastgezin.

Geslacht

Teef

Leeftijd

8 jaar en ouder

Verblijfplaats

Nederland

Grootte

55

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

In gastopvang in Nederland

Media: