Maak kennis met Chanel

Maak kennis met Chanel

Chanel

  • Geboortejaar: ± 2014
  • Soort: medium 50 cm hoog
  • Geslacht: teefje gesteriliseerd
Chanel is een uiterst vriendelijk meiske dat dol is op een knuffel op zijn tijd.
Tot februari van 2023 zat zij in de public shelter te wachten op betere tijden maar zij was haar leven daar niet meer zeker. Daarom hebben we haar onder gebracht in een privé shelter. Wij promoten Chanel al sinds februari 2019 maar er is nooit enige interesse voor haar geweest .
Chanel geniet er erg van wanneer de vrijwilligster van de shelter haar meeneemt voor een dagje uit. Ze geniet enorm van de aandacht die zij van mensen krijgt en is zeer aanhankelijk. Ze kan prima mee in de auto en loopt goed mee aan de lijn. Zulke leuke uitjes zou ze elke dag wel willen!
Chanel is erg onzeker en hangt erg aan haar verzorgster. Ze zoekt haar steeds op. Ze heeft de bevestiging nodig dat ze er mag zijn en dat ze ertoe doet.
Chanel kan goed overweg met haar mannelijke soortgenootjes. De knappe Jackson die ook op onze website staat, is bijvoorbeeld echt haar vriendje. Chanel is wel wat dominant naar andere dames toe. Eten doet deze dame liever alleen. Ze is erg op haar voer gesteld.
Wie wil Chanel het heerlijke hondenleven geven waar ze al zolang op wacht? Chanel wordt er niet jonger op. Haar geboortejaar is geschat op 2013/2014. Deze mooie dame verdient beslist een mooi leven.

Geslacht

Teef

Leeftijd

8 jaar en ouder

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

50

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

Privé shelter in Roemenië

Media: