Maak kennis met Bubbles

Maak kennis met Bubbles

Bubbles

  • Geboortejaar: ± 2021
  • Soort: medium 45 cm hoog
  • Geslacht: teefje gesteriliseerd

Deze leuke meid is Bubbles. Net zo energiek en sprankelend als haar naam doet vermoeden. Een jonge dame vol energie. Ze houdt ervan om in de nabijheid van mensen te verkeren en leeft op van alle beetjes liefde, aandacht en knuffels die ze krijgt. Daar wordt Bubbles helemaal blij en vrolijk van!
Ze is als klein pupje in de shelter terechtgekomen en toen binnen Roemenië geadopteerd. De lieve meid werd als kettinghond gehouden en onze vrijwilligster was blij toen Bubbles enkele maanden later weer werd teruggebracht naar de shelter.
Bubbles kan uitstekend overweg met andere honden en wacht nu op haar liefdevolle thuis waar ze heerlijk onderdeel mag zijn van het gezin. We is er klaar voor om bruisende Bubbles de leuke en fijne kanten van het hondenleven te laten zien?

Het geboortejaar van Bubbles is geschat op ± 2021.

Wanneer u interesse heeft in Bubbles dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

1 t/m 3 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

45

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

huidige verblijfplaats: asiel in Roemenië (in een zogenaamd dodingscentrum)

Media: