Maak kennis met Boomie

Maak kennis met Boomie

Boomie

Boomie zit sinds 2021 in de shelter en droomt van zijn liefdevolle thuis. Deze ontzettend leuke hond heeft al veel geleerd. Hij kan al goed aan de riem lopen en is een leuk wandelmaatje. Met andere honden kan hij het goed vinden en ook met katten kan hij overweg.

Zachtmoedig van aard is hij ietwat verlegen naar mensen toe die hij niet kent. Echter wanneer hij merkt dat je niets kwaads in de zin hebt, heeft hij niet veel tijd nodig om zichzelf voor je open te stellen.
Boomie zal waarschijnlijk niet erg gelukkig worden in een gezinssituatie met kleine kinderen. Hij is niet op zijn plek in de drukke shelter. Wie hem even de tijd geeft om de kat uit de boom te kijken, krijgt er een erg leuk maatje aan.

Wie valt er als een blok voor leuke Boomie? Neem dan contact met ons op

Geslacht

Reu

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

50

Meer informatie:

Boomie is gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper en heeft de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Boomie beschikt over een paspoort en een chip.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Media: