Maak kennis met Bonsai

Maak kennis met Bonsai

Bonsai

Deze vriendelijke lobbes wist meteen de verzorgers van het asiel in te palmen, Bonsai had een baasje maar zit nu sinds enige tijd in het asiel. Bonsai is blind maar lijkt hier geen hinder van te ondervinden. Hij geniet er enorm van om aandacht te krijgen en vindt het een feestje wanneer hij een keer mee mag met de wandeling. Hij loopt dan ook keurig mee aan de lijn. Zijn blindheid vormt ook hier geen belemmering, een hond “ziet” ook met zijn neus en oren. Een blinde hond weet doorgaans al binnen enkele dagen zijn weg in huis te vinden. Daarom mag zijn handicap zijn geluk niet in de weg staan. We zijn voor Bonsai op zoek naar een stabiele omgeving met niet teveel onverwachte “situaties”.
Het is een goedzak maar wanneer een andere hond hem in het nauw drijft dan laat hij niet over zich heen lopen.
Hij is geschat op 7 a 8 jaar en kan dus nog mooie jaren voor de boeg hebben, omdat hij zo ontzettend lief is, gunnen we hem dit van harte!

Geslacht

Reu

Leeftijd

8 jaar en ouder

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

70

Meer informatie:

Bonsai is gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper en heeft de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Bonsai beschikt over een paspoort en een chip.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Nederland

Media: