Maak kennis met Bonce

Maak kennis met Bonce

Bonce

  • Geboortejaar: ± 2017
  • Soort: medium 45 cm hoog
  • Geslacht: reu gecastreerd

Deze stoere jonge man is Bonce. Hij is samen met zijn broertjes en zusjes gevonden in een doos onder een bankje in het park. Ze waren toen nog maar 2 weken oud. De kleintjes zijn goed verzorgd want inmiddels zijn zij uitgegroeid tot mooie jonge gezonde honden. Bonce is wat bang voor nieuwe dingen. Ook nieuwe mensen vindt hij spannend. In het bijzonder wanneer het om mannen gaat. Bonce leert snel! Het is een slimme jongen. Wel moet hij geregeld worden gewezen op de aanwezigheid van regels. Anders neemt hij een loopje met je. Bonce is zeer sociaal naar de andere honden toe en speelt ook graag met ze. Deze kanjer heeft veel energie! Hij heeft daarom een baasje nodig dat graag met hem wil werken en tijd in hem kan steken. Hij heeft het echt nodig om veel te kunnen rennen en spelen. Bonce is een bewegelijke jonge man! Omdat Bonce een grote en sterke jongen is, adviseren wij om hem niet te adopteren wanneer er kleine kinderen in huis zijn of komen. Bonce weet gewoon niet hoe hij zich in dat geval moet dragen en dat is niet handig met zijn formaat. Wie vindt het leuk om hem aan de slag te gaan en lekker met hem te spelen? Bonce heeft er zin in!

Wanneer u interesse heeft in deze hond dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Reu

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

45

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zondag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Verblijfplaats/Shelter:

Kinga

Media: