Maak kennis met Bojszi

Maak kennis met Bojszi

Bojszi

  • Geboortejaar: ± 2021
  • Soort: 55 cm hoog
  • Geslacht: teefje gesteriliseerd

Deze leuke fluffy meid is Bojszi. Zij is ± juni 2022 gevangen van straat en zo in de shelter terechtgekomen.
Uit haar gedrag is op te maken dat ze ooit wel een baasje heeft gehad. Bojszi is vertrouwd met het lopen aan de riem en springt ook rustig de auto in wanneer de deur openstaat.
Wanneer de drukte en de herrie in de shelter haar te veel wordt, verstopt ze zich graag in de armen van haar verzorgster. Bojszi is dol op mensen en de aandacht en zorg die ze van de vrijwilligsters krijgt. Naar andere honden toe is Bojszi ook een echte lieverd. Ze kan met alle honden prima overweg en maakt met niemand problemen.
Het is tijd dat Bojszi de liefde, aandacht en zorg gaat krijgen die ze nu zo enorm mist en ook zo enorm verdient. Wie ziet het helemaal zitten met deze leukerd?

Wanneer u interesse heeft in Bojszi dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

55

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

huidige verblijfplaats: asiel in Roemenië (in een zogenaamd dodingscentrum)

Media: