Maak kennis met Bela

Maak kennis met Bela

Bela

Geslacht: gecastreerd reutje
Geschatte leeftijd: 04-04-2014
Soort: Mix medium/groot± 55 cm hoog

Deze prachtige, lieve, wijze, oudere vent is Bela!
Hij heeft lange tijd in een public shelter in Roemenië gezeten en was in februari 2024 zijn leven niet meer zo zeker toen de shelter vol kwam te zitten. Gelukkig kreeg hij de kans om naar Nederland te komen toen er een gastgezin was gevonden.
Bela moest even wennen in Nederland maar paste zich snel aan aan de Nederlandse routines. Tijd, liefde, aandacht en eten….. liefde gaat immers door de maag! Verwacht bij een eerste kennismaking niet dat Bela meteen in je armen zal springen. Bela heeft echt de tijd nodig om te ontdooien. Hij vindt nieuwe, onbekende mensen duidelijk wel echt spannend.
Bela is een tevreden manneke! Staat nog midden in het leven en gaat vraag mee wandelen. Hij vindt het leuk om een nieuwe omgeving te ontdekken maar uren wandelen dat hoeft echt niet meer. Bescheiden, verlegen, onzeker en niet veeleisend. Wie heeft er een lekker zachte mand waar Bela na de wandeling heerlijk een dutje kan doen?

 

Geslacht

Reu

Leeftijd

8 jaar en ouder

Verblijfplaats

Nederland

Grootte

55

Meer informatie:

Bela is gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper en heeft de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Bela beschikt over een paspoort en een chip.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,- per hond. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

In gastopvang in Nederland

Media: