Maak kennis met Bas

Maak kennis met Bas

Bas

  • Geboortejaar: ± 2016
  • Soort: medium 45 cm hoog
  • Geslacht: reu gecastreerd

Dit schattige manneke met zijn grappige oortjes is Bas. Hij zat zo’n 5 jaar in de public shelter toen hij in februari 2023 op de dodingslijst kwam te staan. De shelter zat vol en er was geen plek meer voor Bas. Wij hebben Bas over laten brengen naar een privé shelter en nu is Bas klaar om op zoek te gaan naar zijn gouden mandje! Wij gunnen hem een mooie toekomst met veel heerlijke avonturen die elke hond verdiend om te beleven: Naar het strand, naar het bos, de luxe van een heerlijke mand, noem maar op.
Bas is een vriendelijk ventje. Zeer goed in zijn gedrag naar andere honden toe. Bas is niet super spontaan maar ook geen echt verlegen type. Iets terughoudend misschien. Hij heeft even tijd nodig om nieuwe mensen te leren kennen en zodra hij doorheeft dat alles goed is, opent hij zich snel. Hij is dan ook erg vriendelijk en een echte lieverd. In de public shelter deelde Bas zijn krappe hok met Buddy. Hij staat ook ter adoptie op onze site. Wie laat Bas kennis maken met alle mooie kanten van het hondenleven?

Het geboortejaar van Bas is geschat op ± 2016.

Wanneer u interesse heeft in Bas dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Reu

Leeftijd

8 jaar en ouder

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

45

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

Privé shelter in Roemenië

Media: