Maak kennis met Barnika

Maak kennis met Barnika

Barnika

  • Geboortejaar: ± 2021
  • Soort: medium 45 cm hoog
  • Geslacht: reu gecastreerd

Deze prachtige jonge kerel is Barnika. Hij had een baasje maar is in de shelter terechtgekomen omdat hij op de kippen bleef jagen. Dat vond de baas toch niet goed.
Barnika is een echte lieverd. Een knuffelaar. Tijdens het wandelen stopt hij geregeld voor een knuffel en een kus en wandelt dan weer vrolijk verder. Barnika loopt op een prettige manier mee aan de riem.
Met de andere honden speelt Barnika graag. Hij is goed met andere honden maar kan wat dominant zijn naar andere reuen toe. Wanneer hij doorheeft dat de andere reu alleen wil spelen, is het dikke prima en speelt hij gewoon vrolijk mee!
Barnika hoopt enorm op een liefdevol thuis waar hij zijn eigen familie mag overladen met kusjes en knuffels. In de shelter kan dit ventje de vele liefde die hij te geven heeft bij lange na niet kwijt.
Wie is er al verliefd op deze ontzettende knapperd?

Het geschatte geboortejaar van Barnika is ± 2021.

Wanneer u interesse heeft in Barnika gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Reu

Leeftijd

1 t/m 3 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

45

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

huidige verblijfplaats: asiel in Roemenië (in een zogenaamd dodingscentrum)

Media: