Maak kennis met Baily

Maak kennis met Baily

Baily

  • Geboortejaar: ± 2020
  • Soort: 55 cm hoog
  • Geslacht: teefje gesteriliseerd

Baily is een schattig en verlegen meiske. Ze is het zusje van Coco.
Dit lieve stel komt uit de public shelter waar zij hun leven niet meer zeker waren toen de shelter in februari 2023 vol kwam te zitten. Gelukkig zijn ze ondergebracht in een privé shelter waarvandaan ze op zoek gaan naar een forever home in Nederland!
Baily is vriendelijk en sociaal maar wel wat onzeker. Ze heeft daarom wel even tijd nodig om je te leren kennen maar als ze je eenmaal kent, dan is het helemaal goed!
Baily is goed in haar gedrag naar andere honden toe en voelt zich ook veiliger met aan andere hond in haar buurt. Ze is dan ook gebaat bij een stabiel hondenmaatje in haar forever home. Het is fijn voor haar wanneer ze een voorbeeld heeft en een soortgenootje om zich aan op te kunnen trekken. We plaatsen Baily daarom niet als enig hond.
Deze lieverd heeft inmiddels al geoefend om aan de riem te lopen en dat kan deze slimme meid best goed. Wie valt er voor haar lieve snoetje en geeft Baily de kans op een mooi leven?

Haar geboortejaar is geschat op ± 2020

Wanneer u interesse heeft in Baily dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

55

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

Privé shelter in Roemenië

Media: